Nskk Kymillä 2015

By on November 17, 2015 in Toiminta, Uutiset

Nskk Kymi tour 2015-11-11

Tänäkin vuonna innokkaimmat Nskk:n jäsenet raahasivat luunsa Kymijoen Siikakosken haaraan lokakuun loppupuolella. Matkaan lähti 8 urheaa jäsentämme. Kaikki olivat liikkeellä perhovälinen. Jo ennen lähtöä oli tiedossa, että kalaa on Kymillä ennätysmäisen huonosti. Optimismia kuitenkin riitti ainakin ensimmäisen päivän aamuna. Päivän tahkottuamme optimismi koki inflaation. Ensimmäisen päivän saldona taisi olla yksi tärppi. Tähän kun lisätään se että kalaa näkyi erittäin huonosti, olivat ennakko-odotukset toiseen päivään aika nollissa. Kakkospäivä oli kuitenkin pirteämpi. Jäsen Jarppa koukutti ja ländäsi reilun metrin kalan. Lisäksi ylös tuli yksi kirkas titti ja muutama karkuutuskin koettiin. Se oli sellainen reissu se.

DSC_0076 DSC_0048